The perfect guide to the casino

Gode nyheder til Premier League-topklubberne: Brandvarm 23-årige stjerneangriber vil til England

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Når transfervinduet åbner til næste sommer, kan der meget vel være særligt en person, der løber med mange af overskrifterne.

I Tyskland løber den 23-årige Timo Werner rundt og tørner ud for RB Leipzig, men det kan meget vel komme til at ændre sig meget snart. Allerede i sidste sommer var der stor efterspørgsel på Werner, men her valgte han at forlænge sin kontrakt, og i stedet blive en sidste sæson i Leipzig, med håbet om at vinde mesterskabet.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Netop på grund af drømmen om et tysk mesterskab, har Timo Werner ingen planer om at forlade klubben til januar, men vil i stedet vente til næste sommer før et skifte kommer på tale. Her er Bayern München og Real Madrid blandt andet blevet nævnt, men nu melder Werner selv ud, hvor han vil fortsætte karrieren. Her er valget faldet på Premier League, hvilket i den grad må få flere af storklubberne i England, til at slikke sig om munden.

– På et tidspunkt vil et skifte til udlandet helt sikkert være attraktivt. Jeg kan godt lide at spille i Fritz-Walter-Wetter(Den tyske Fritz Walter var notorisk kendt for at elske at spille i regnvejr, red.), så England vil generelt ikke være så slem. Premier League er ganske enkelt den mest interessante liga, må man ærligt erkende. Mange Bayern München og Real Madrid’er mødes hver eneste weekend, lyder det fra Timo Werner til tyske Bild.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Timo Werner har spillet i Leipzig siden 2016, og har spillet 139 kampe for klubben. Her er det blevet til 84 mål og 37 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top