The perfect guide to the casino

Atlético Madrid er rasende: Real Madrid-spiller slipper alt for billigt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Real Madrids Fede Valverde slipper med en spilledags karantæne for sin nødbremse på Alvaro Morata i den spanske Supercup-finale, og det er Atlético Madrid særdeles utilfredse med.

Real Madrid vandt den spanske Supercup efter en finalesejr på straffespark over Atlético Madrid, men det kunne være gået andelredes, hvis ikke Federico Valverde havde begået frispark i slutningen af kampen.

Her var Atlético Madrids Alvaro Morata alene igennem, men han blev fældet af Fede Valverde fra Real Madrid, der ikke havde nogen chance for at nå bolden. Formålet var udelukkende at forhindre Alvaro Morata i at få chancen for at afgøre kampen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Real Madrid måtte slutte kampen med ti mand på banen, da Fede Valverde fik direkte rødt for sin forseelse. Og nu er tillægsstraffen i form af karantæne kommet fra det spanske fodboldforbund (RFEF).

Fede Valverde får karantæne i en kamp for Real Madrid, fordi det røde kort – selvom det var direkte – var i den milde ende.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Ifølge spanske AS er Atlético Madrid stiktossede over, at karantænen ikke er på flere kampe. De mener, at Fede Valverde berøvede Atletico Madrid chancen for at vinde Supercup-finalen, før den gik til straffesparkskonkurrence.

Efter kampen sagde Real Madrid-træner Zinédine Zidane, at ‘tacklingen ikke var så pæn at se på, men at Valverde var nødt til at gøre det’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top