The perfect guide to the casino

Alarm i Manchester United: Stjernen kan gå glip af Liverpool-brag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Manchester Uniteds Marcus Rashford blev skadet i kampen mod Wolverhampton og er tvivlsom til søndagens storopgør mod Liverpool.

Manchester United er klar til fjerde runde af FA Cup’en efter en sejr på 1-0 over Wolverhampton onsdag, men sejren havde en stor omkostning.

Angriberen Marcus Rashford måtte udgå med en rygskade undervejs, og han er tvivlsom til søndagens opgør i Liverpool.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Marcus Rashford begyndte kampen mod Wolverhampton på bænken, men han kom ind efter 64 minutter, da stillingen stadig var 0-0. Tre minutter senere scorede Juan Mata, og godt ti minutter før tid blev Juan Mata sendt til jorden af Wolverhamptons Matt Doherty og slog sin ryg.

Den 22-årige angriber forsøgte at spille videre i et par minutter, men han måtte lade sig udskifte med Jesse Lingard.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Vi ville gerne afvente situationen lidt, fordi kampen kunne ende med at gå i forlænget spilletid, og en udskiftning ville give os færre muligheder i sådan en forlænget spilletid. Men der var ikke noget at gøre. Han kunne slet ikke løbe, sagde Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær efter kampen.

Marcus Rashford er nu tvivlsom til startopstillingen i søndagens kamp på Anfield mod Liverpool, der har vundet samtlige kampe i Premier League i denne sæson bortset fra udekampen mod Manchester United, som sluttede uafgjort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top