The perfect guide to the casino

Absurd skifte: Her er Toutouhs nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Da Youssef Toutouh valgte at forlade FC København i 2018, havde han nok ikke regnet med, at karrieren skulle fortsætte som den har gjort det sidste halvandet år.

Youssef Toutouh følte sig helt parat til at tage det næste skridt op af rangstigen, og væk fra København. Derfor havde han ingen intentioner om at fortsætte i FC København i første omgang, og søgte med lys og lygte efter en større klub. Det tilbud kom aldrig, og i stedet skiftede Toutouh til AGF i oktober 2018

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Her blev det til ingen succes, og heller ikke et lejeophold i den norske midterklub, Stabæk, var en succes for Toutouh. Nu står han uden kontrakt, men ifølge flere marokkanske medier, er den 27-årige dansker klar til en ny klub. Flere marrokanske medier melder om, at Toutouh er tæt på et skifte til FAR Rabat i Marokko. FAR Rabat sluttede på en 14. plads i sidste sæson, og sidder på nuværende tidspunkt på 9. pladsen efter 12 spillerunder.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Da Toutouh fra 2011-2018 spillede for FC København, blev det til to danske mesterskaber og fire pokaltitler. Udover dette spillede han 171 kampe for FC København, hvor han scorede 18 mål og leverede 15 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top