The perfect guide to the casino

Youssef Toutouh er fortid i AGF: Nu udtaler klubben sig om situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


AGF har afbrudt samarbejdet med Youssef Toutouh, og nu udtaler de sig om situationen.

For halvandet år siden skiftede Youssef Toutouh på en fri transfer fra FC København til AGF, men tiden i Aarhus har langt fra været en dans på roser for den tekniske midtbanespiller.

Derfor har klubben her til eftermiddag valgt at annullere samarbejdet, og nu kommenterer de så på situationen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Det er på ingen måde gået som vi havde håbet med Youssef, som vi må erkende ikke har levet op til de forventninger, vi havde til ham, da han kom til Aarhus, siger han til klubbens hjemmeside.

– Trods sit store talent har Youssef haft for langt til spilletid. Så derfor har vi fundet det bedst for alle parter, at vi nu ophæver aftalen, så Youssef kan finde et sted, hvor han kan få kontinuerlig spilletid på førsteholds-niveau.

– Vi takker Youssef for hans tid og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Peter Christiansen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Siden skiftet til AGF er det blot blevet til 15 kampe for Youssef Toutouh, hvor at han har scoret ét mål og leveret ét oplæg. I efteråret var han udlejet til norske Stabæk, og her blev det til 7 kampe, hvor at han leveret 1 oplæg.

Tidligere i karrieren er det blevet til 171 kampe for FC København, hvor at han scorede 18 mål og leverede 15 oplæg. Da han er uden kontrakt kan han kvit og frit finde en ny klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top