The perfect guide to the casino

Mourinhos første handel som Tottenham-manager: Eriksens afløser?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


José Mourinho har gennemført sin første handel som Tottenham-manager. Han har lejet sin portugisiske landsmand, Gedson Fernandes i Benfica.

Britiske Daily Mirror skriver, at Gedson Fernandes er lejet i et halvt år, men at Tottenham har en forkøbsret på den 21-årige portugiser på i omegnen af 50 millioner pund (440 millioner kr.).

Formålet med handlen er at styrke bredden i midtbanen, hvor Tottenham for tiden er udfordret, fordi både Moussa Sissoko og Tanguy Ndombélé er skadet. Dertil kommer, at ingen ved, hvor længe klubben kan holde på Christian Eriksen, der har kontraktudløb til sommer, men som kan blive solgt allerede i denne måned.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Gedson Fernandes har spillet ni kampe i denne sæson, og han var med i hver eneste kamp for Benfica i sidste sæson, hvor klubben vandt det portugisiske mesterskab.

På lidt længere sigt er det José Mourinhos plan også at styrke holdets to andre kæder.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I angrebet er klubben nødsaget til at købe ind, fordi topscoreren Harry Kane er i stykker, og det varer i værste fald helt til næste sæson.

Men forsvaret er den kæde, der trænger mest til fornyelse. I de 14 kampe, som Tottenham indtil nu har spillet under José Mourinho, er det kun lykkedes at holde målet rent en enkelt gang.

Klubben har forlænget med belgieren Toby ALderweireld, men ellers kan der blive skiftet gevaldigt ud i bageste geled til næste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top