The perfect guide to the casino

Medie: Real Madrid har ny midtbanestjerne på plads: Skifter til klubben for 410 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Det er ingen hemmelighed, at Zinedine Zidane er rigtig interesseret i Paul Pogba, der ikke virker til at være helt tilfreds i England.

En handel mellem Manchester United og Real Madrid er endnu ikke sket, og alt tyder også på, at Manchester United ikke har nogen planer om at sælge deres franske superstjerne til trods for hans utilfredshed. Derfor må Real Madrid kigge andre steder for at finde en ny midtbanestjerne, og nu tyder det på, at det er netop, hvad Real Madrid har gjort.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Både spanske Marca og hollandske De Telegraaf melder om, at Ajax-stjernen, Donny van de Beek, er yderst tæt på et skifte til Real Madrid. Den 22-årige hollænder var endnu en af de profiler, der var tæt på at forlade Ajax i sidste sommer, men valgte altså at blive i klubben, og har endnu en gang overrasket positivt i denne sæson. Prisen er også allerede sat fundet, da Real Madrid skulle betale omkring 410 millioner kroner for Donny van de Beek, der dog først skifter til juni.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Spanske Marca mener også, at tilgangen af van de Beek betyder et farvel til andre spillere. Her melder de, at især Iscos fremtid i Real Madrid, ser ud til at være i fare.

Til trods for en alder på 22 år, har Donny van de Beek allerede spillet 164 kampe for Ajax. Her er det blevet til 39 mål og 31 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top