The perfect guide to the casino

Lyngby-træner regner med Rezan Corlu: Brøndby har ikke henvendt sig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndby har ifølge Lyngby-træner Christian Nielsen ikke henvendt sig om Rezan Corlu, og derfor regner Lyngby med offensispilleren, selvom han siger, at han vil tilbage til Brøndby med det samme.

Christian Nielsen regner med, at Rezan Corlu spiller sæsonen færdig i Lyngby.

– Det er ikke i mine hænder, og kommer det rette bud, er vi en sælgende klub. Det ved alle. Men vi forholder os til, at Brøndby indtil nu ikke har været på banen, så intet indikerer, at han ikke spiller her i foråret, siger Christian Nielsen til bold.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– – Jeg tror, at Rezan har en større værdi for os, end han har for Brøndby, og det er meget muligt, det også afspejler sig i det beløb, de måske vælger at byde for at få ham tilbage nu, siger Lyngby-træneren.

Rezan Corlu skiftede i sommeren 2018 fra italienske Roma til Brøndby, der straks lejede ham ud til Lyngby. Lejeaftalen udløber om et halvt år, men Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har tidligere udtalt, at han håber, at Rezan Corlu kan komme tilbage til klubben hurtigst muligt, da Brøndby satser på ham.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Den 22-årige spiller selv har også sagt, at han helst vil tilbage til Brøndby, da han mener, at chancen for at blive solgt til udlandet er større her end i Lyngby.

Rezan Corlu har netop forlænget aftalen med Brøndby, så den først udløber i 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top