The perfect guide to the casino

For meget pjat: Thomas Frank siger nej til Emre Mor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Både spillerne og træner Thomas Frank siger nej til den tidligere FCN-spiller Emre Mor i Brentford.

Bretnford bejler til oprykning til Premier League, men de må fortsætte sæsonen uden Emre Mor, for ledelsen har valgt at afbryde forhandlingerne med den tidligere FCN-spiller. Det skriver B.T.

Årsagen er, at Emre Mor har ry for at være for udisciplineret og useriøs. Der er for meget pjat med ham, og derfor ønsker hverken klubbens nuværende spillere eller træner Thomas Frank at have med den 22-årige offensivspiller at gøre.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Emre Mor brød igennem i Superligaen, mens han var i FC Nordsjælland, da den kommende danske landstræner, Kasper Hjulmand, stod i spidsen for klubben.

Siden kom han til Borussia Dortmund, der imidlertid solgte ham videre til spanske Celta, hvor han ikke har været en succes. I stedet er han lejet ud til Galatasaray i Tyrkiet for et år, men her ønsker træner Fatih Terim ikke at gøre brug af Emre Mor.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Han er født i Danmark af tyrkiske forældre, og han valgte i 2015 at skifte landshold til Tyrkiet, og han var med til EM-slutrunden i Frankrig i 2016.

Der er ingen tvivl om, at Emre Mor har talentet til at blive en stor fodboldstjerne, men han gør det svært for sig selv på grund af sin personlighed.

Da Brentford ikke længere er en mulighed, går der nu i stedet rygter om, at Emre Mor er på vej til Leeds, der også kæmper for at rykker op i Premier Leagye.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top