The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Mikel Arteta vil lokke Manchester City-profil til London

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Når en manager skifter klub, hænder det fra tid til anden, at de henter forstærkninger fra deres tidligere klub.

Netop dette håber Mikel Arteta nu at gøre, efter han tog over i Arsenal. Den spanske manager er tidligere blevet sat i forbindelse med et par City-reserver, men nu er det en spiller i en lidt anden kategori, der rygtes til London-klubben. Engelske Metro skriver, at Mikel Arteta har henvendt sig til Manchester City omkring muligheden for at hente den 25-årige John Stones til klubben.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det er ingen hemmelighed, at Arsenal mangler defensive forstærkninger, men det ville stadig være noget overraskende, hvis Arteta fik lokket Stones til Arsenal. John Stones kom til Manchester City i 2016 fra Everton, og har sidenhen spillet 123 kampe for klubben. Metro erfarer, at Manchester City har vendt tilbage på Arsenals henvendelse med et iskoldt nej, og beskeden om, at de kan glemme alt om en handel.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

John Stones’ kontrakt udløber i sommeren 2022, og har i denne sæson blot spillet 14 kampe for Manchester City grundet skader.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top