The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du tirsdagens rygtebørs

Nok fik Aston Villa tæsk med 1-6 af Manchester City, men det afholder ikke de regerende engelske mestre fra at ønske sig at købe Birmingham-klubbens midtbane-es, den engelske landsholdsspiller Jack Grealish. De får dog konkurrence fra bysbørnene, Manchester United. Britiske Metro har mere om den sag.

Den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart, der nu er reserve i Burnley, kommer alligevel ikke til AC Milan, der hellere vil have bosnieren Asmir Begovic, som Bournemouth siden sæsonstart har lejet ud til Qarabag i Aserbajdsjan. Det skriver The Sun. Tanken er i første omgang, at han i det næste halve år skal være reserve for Gianluigi Donnarumma, men spørgsmålet er, om de gældsplagede milanesere kan holde på den italienske landsholdsmålmand på længere sigt.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Samme The Sun har en historie om, at Crystal Palace går ind i jagten på den 34-årige Manchester United-spiller Ashley Young, som Inter har tilbudt en kontrakt på halvandet år. En anden italiensk klub, Lazio fra Rom, har også meldt deres interesse for den tidligere engelske landsholdsspiller.

Den tidligere Manchester United-, Bayer Leverkusen og West Ham-spiller, Javier Hernandez . med tilnavnet Chicharito – er ifølge spanske MARCA på vej til Los Angeles Galaxy i den bedste amerikanske liga (MLS). Den nu 31-årige mexicanske angriber har i de seneste fire måneder spillet for Sevilla, men sydspanierne vil altså gerne af med ham.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Leicester har ifølge sportsmole kontaktet Manchester United med henblik på at købe eller leje Luke Shaw. Den 24-årige engelske venstre back var stærk i sidste sæson, men i denne sæson har han været meget skadet.

Arsenal og Galatasaray fra Tyrkiet vil indlede forhandlinger om et salg af forsvareren Shkodran Mustafi. Den 27-årige tysker med de albanske rødder har mistet sin plads i London-klubben, og der er ikke de store udsigter til, at han får mere spilletid under den nye manager, Mikel Arteta. Tyrkiske Fotomac har historien.

Det er lykkedes for FC Barcelona at få lejet forsvareren, Jean-Clair Todibo, ud til Schalke 04 i Bundesligaen. De kongeblå fra Gelsenkirchen ville egentlig have haft en købsoption på den 20-årige franskmand, men det har de ifølge spanske El Mundo Deportivo ikke fået.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top