The perfect guide to the casino

Rezan Corlu: Jeg VIL tilbage til Brøndby – og helst med det samme

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Lyngbys købsoption på Rezan Corlu er ikke meget værd, for spilleren vil selv tilbage til Brøndby.

Rezan Corlu har et ønske om at komme tilbage til Brøndby med det samme.

– Jeg har truffet en beslutning, så jeg senest til sommer er i Brøndby. Jeg synes også, jeg har sendt et signal med min forlængelse. Det er dér, min fremtid skal ligge. Jeg ved ikke, hvordan det går med forhandlingerne mellem klubberne, så jeg kan skifte her i januar, for det ligger ikke i mine hænder, men jeg ved, at de snakker sammen. Så jeg håber da, at de finder ud af en aftale, siger Rezan Corlu til B.T.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Rezan Corlu tog i sommeren 2018 fra italienske AS Roma til Brøndby, som straks lejede den 22-årige angriber ud til Lyngby, som oven i købet fik en købsoption på ham.

Denne købsoption vil Lyngby gerne udnytte, og ifølge klubbens sportsdirektør, Birger Jørgensen, er der penge til at gennemføre købsoptionen.

Men Rezan Corlu har forlænget aftalen med Brøndby, som han altså gerne vil tilbage til her og nu.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Når Brøndby kommer med et tilbud om et års forlængelse, så viser det for mig, at de stoler på mig. Min kontrakt var jo ikke i nærheden af at udløbe, men de tilbyder en forlængelse og en forbedret kontrakt, der viser mig, at jeg er en del af deres fremtid, siger Rezan Corlu, der er født i Danmark og har tyrkisk oprindelse.

Han drømmer om en karriere i en udenlandsk klub, og ifølge ham selv er vejen til udlandet kortere, hvis han spiller i Brøndby end i Lyngby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top