The perfect guide to the casino

Ny udvikling: Inter byder under Tottenhams pris – Nu vil denne topklub kapre Christian Eriksen foran Inter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Sagen omkring Christian Eriksen vil ingen ende tage, og nu er der ny udvikling i sagen.

Efter Inter i en længere periode har lignet det sikre valg på Christian Eriksens kommende klub, mener engelske The Independent nu, at det meget vel kan ændre sig. Ifølge mediet er Tottenham og Inter langt fra hinanden i forhandlingerne da Tottenham kræver 215 millioner kroner for Eriksen, imens Inters bud lyder på omkring 80 millioner kroner.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Christian Eriksen skulle være enig med Inter, men indtil de to klubber også bliver enige, er intet sikkert. Det har den franske topklub PSG noteret, og vil ifølge The Independent prøve at kapre Eriksen. Ifølge mediet er PSG klar til at smide de 215 millioner kroner det kræver at hente Christian Eriksen til januar, men der er stadig et stort problem for den franske klub.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Eriksens lejr skulle være opsat på et skifte til Inter, og derfor ser det ud til, at PSG først skal overtale Christian Eriksen, før en mulig handel kan komme på plads, altså noget som Inter allerede har på plads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top