The perfect guide to the casino

Mourinho afslører KÆMPE-problem for England: Harry Kane kan gå glip af EM

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Tottenham-manager José Mourinho siger, at han ikke ved, hvor længe Harry Kane er ude af spillet, men at det kan vare helt til næste sæson. Skaden kan med andre ord koste ham EM-deltagelsen.

Harry Kane pådrog sig nytårsdag en fiberskade i Tottenhams udekamp mod Southampton (0-1), som betød, at han måtte forlade stadion på krykker.

I første omgang forlød det, at Harry Kane ville være ude af spillet indtil april. Men det kan vise sig at være værre end som så.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Vi gør, hvad vi kan i klubben for at få Harry klar, men sandheden er den, at jeg ikke ved, hvornår han er klar, sagde José Mourinho mandag ifølge flere engelske medier.

– Det kan være i april, det kan være til maj. Det kan endda være, at det først bliver til næste sæson, sagde portugiseren.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Det vil i givet fald være et hårdt slag for Englands muligheder ved sommerens EM-slutrunde. Harry Kane blev topscorer med seks mål ved VM i Rusland i 2018, og den 26-årige angriber en en vital spiller for landsholsmanager Gareth Southgate.

England er en af værterne ved sommerens EM, og de er i pulje med Kroatien, Tjekkiet og en modstander, som endnu ikke kendes. Det afhænger af resultaterne i Nations League til foråret.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top