The perfect guide to the casino

Medier erfarer: Brøndby i god position til at hente tidligere Superliga-stjerne ‘hjem’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndby IF må overvintre på en 4. plads i Superligaen, og har derfor massere at indhente når sæsonen starter igen.

Niels Frederiksens tropper kan komme i problemer, hvis man ender med at sælge topscorer og kaptajn, Kamil Wilczek, som Carsten V. Jensen har åbnet op for. Nu er der heldigvis positive nyheder på vej til Brøndbys fans da flere medier sætter klubben i forbindelse med en transfer, der i den grad vil forbedre truppen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den tidligere FC Midtjylland-stjerne Bubacarr Sanneh, er udlejet til tyrkiske Göztepe, men den aftalen ser ud til at blive ophævet, og derfor vender han tilbage til Anderlecht. Det har Sanneh dog ingen interesse i, og derfor leder han efter en ny klub.

Her melder de to belgiske medier, Sudinfo og Het Laatste Nieuws om, at Danmark er en fin mulighed for Sanneh.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Medierne mener at vide, at det dog ikke er et retur til FC Midtjylland, men derimod en transfer til Brøndby IF, der er mest sandsynligt. Hvordan Sanneh ville blive modtaget i Brøndby, hvis en transfer kom på plads er spændende, da han i den grad var manden, der sendte mesterskabet til FC Midtjylland i 2017/18 sæsonen, i stedet for Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top