The perfect guide to the casino

Medie: FC Barcelona dropper ny bombe – Ny FC Barcelona-træner har særlig klausul i kontrakten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Barcelona valgte for første gang siden 2013, at fyre deres træner Ernesto Valverde sent mandag aften, og afløseren er allerede på plads.

Den tidligere Real Betis og Las Palmas-træner, Quique Setien, får chancen for at træne Lionel Messi og co. Her har han fået en kontrakt frem til 2022, hvilket altså ikke anses som en særlig lang kontrakt, og det kan der være en helt særlig årsag til. ESPN melder om, at FC Barcelona har sørget for at tilføje en helt særlig klausul, der kan komme dem til gode i fremtiden.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Ifølge mediet handler den klausul om, at Barcelona allerede til sommer kan ophæve kontrakten med Setien uden problemer, og derfor bliver det næste halve år uhyre vigtigt. Imens FC Barcelona uden tvivl vil scoute markedet efter en mulig træner, har Setien kun et halvt år til at bevise, at han er den rette mand for klubbens fremtid.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

På rygtebasis inden Setien blev ansat, var det især Mauricio Pochettino, og det tidligere Barcelona-ikon, Xavi, der blev nævnt som kandidater til jobbet. De har nu et halvt år til at fikse en aftale med FC Barcelona, hvis de skal være træner i den spanske storklub fremover.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top