The perfect guide to the casino

Hårdt arbejde venter Jon Dahl i Malmö FF: Jeg skal rydde op

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jon Dahl Tomasson havde mandag første træning i Malmö FF, og han varsler, at der kommer til at ske forandringer i truppen.

Den 43-årige dansker har overtaget træningen i den svenske storklub, og han mener, at truppen er for stor. Derfor skal der være færre spillere. Det skal bare ikke være lige nu.

– Der kommer til at ske ændringer, det er normalt, men jeg kan ikke sige, hvem der bliver eller hver der smutter. Tværtimod vil jeg gerne se alle spillerne, og de kvaliteter, de har. Jeg skal overraskes, siger Jon Dahl Tomasson til Sydsvenskan ifølge bold.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Som han også siger:

– Afskriver du folk allerede nu, risikerer du at skyde dig i selv i foden.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Jon Dahl Tomasson råder over stort set samme trup som forgængeren, tyskeren Uwe Rösler, men han har dog fået tilgang af den defensive midtbanespiller, Anel Ahmedhodzic, som Malmö FF har haft lejet ud til Hobro, og angriberen Isaac Kiese-Thelin, som Malmö FF har lejet af Anderlecht i Belgien.

Uwe Rösler blev fyret efter sejren over FC København i Europa League i sidste måned. Fyringen skyldtes primært, at Malmö FF i sidste sæson gik glip af mesterskabet med det resultat, at klubben ikke kan komme med i næste sæsons Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top