The perfect guide to the casino

De ville købe FCK: Nu vil de have Brøndby i stedet for

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndby er i dialog med en investor-gruppe, der vil købe sig ind i klubben.

I den seneste måned har Brøndby ifølge InsideBusiness været i dialog med en gruppe investorer. Der er et sammenfald med de mennesker, som for et års tid siden forsøgte at købe sig ind i FC København.

Men hvor der på det nærmeste ingen dialog var med FCK, så er det noget ganske andet med Brøndby, der er finansielt presset.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Man skal blive enig med den nuværende storaktionær Jan Bech Andersen om, hvordan man kan drive det her sammen fremadrettet. Kan man enes om en model, og hvordan skal den model se ud? Det er det, dialogen går ud på, siger redaktøren for InsideBusiness, Morten Johnsen, til bold.dk

I tilfældet FCK var investorgruppen klar til at lægge 1,2 milliarder kroner, men beløbet er langt mindre i Brøndby.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Det er jo ikke som at skrive en milliard-check ud i en stor engelsk klub. Det er et andet niveau, og hvis man formår at udnytte potentialet med det kæmpe opland af fans og investorer, der vil Brøndby det godt, tror investorerne også på, at der kan være en god forretning i det, siger Morten Johnsen, der vurderer, at der er en fifty-fifty chance for, at handlen går igennem.

Han vurderer også, at Jan Bech Andersen ikke er på vej væk fra Brøndby, men han ønsker, at der er flere skuldre, der skal bære læsset fremover.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top