The perfect guide to the casino

De har brug for hinanden: Ny Arsenal-manager på shopping i sin gamle klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Arsenals nye manager, Mikel Arteta, skal på shopping i sin gamle klub, Manchester City.

Arsenal-manageren planlægger sit første store indkøb, og her har han kig på den engelske landsholdsforsvarer, John Stones.

Ifølge engelske The Sun vil Mikel Arteta gerne have fat i John Stones, der skal bruges til at tætne Arsenal-forsvaret, der sæsonen igennem har ladet for mange mål gå ind – nemlig hele 31 i 22 kampe.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

John Stones har været skadet og har mistet sin plads i Manchester Citys midterforsvar, og han vil på sin side gerne spille noget mere, så han får bedre muligheder for at komme med til sommerens EM-slutrunde.

De to kender udmærket hinanden, da Mikel Arteta inden skiftet til Arsenal arbejdede som assisterende manager i netop Manchester City. De har oven i købet samme agent.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– John Stones var i London i sidste uge for at tale med sin agent, og han skal mødes med ham igen i denne uge. Han ved, at han skal have mere spilletid, hvis han skal have mere spilletid, og Mikel Arteta skal bruge en stabil midterforsvarer, så det hele passer fint, siger en anonym kilde til The Sun, der også skriver, at det kan ende med blot at blive til en lejeaftale.

John Stones er 25 år, og han har spillet for de nuværende engelske mestre siden 2016. Han kom fra Everton.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top