The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken giver løbepas til FCK-spiller – hvis prisen er rigtig…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Ståle Solbakken er klar til at sælge Nicolai Thomsen, hvis prisen er rigtig.

Det er aldrig for alvor lykkedes for Nicolai Thomsen at bide sig fast på FCKs mandskab, siden han kom til de hvidklædte københavnere fra Nantes i 2017, og derfor er FCK klar til at sælge den nu 26-årige midtbanespiller.

– vis Thomsen finder sig en klub, som han er tilfreds med, og vi får de penge, som han er værdsat til, så vil jeg ikke stå i vejen for det, siger FCK-manager Ståle Solbakken ifølge bold.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Nicolai Thomsen vil gerne selv spille mere regelmæssigt, men omvendt er han også velkommen til at blive i FCK for at tage konkurrencen op.

– Han spillede vældig godt i lange perioder, men han har været udsat for konkurrence, og så slog han på et tidspunkt skulderen af led – men han har ikke været meget skadet på det seneste, siger FCKs norske manager.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Nicolai Thomsen har spillet en enkelt landskamp for Danmark. Det var venskabskampen mod Rumænien i 2014 umiddelbart efter, at Danmark havde vundet på udebane over Serbien i EM-kvalifikationen. Rumænien vandt kampen 2-0.

På daværende tidspunkt spillede Nicolai Thomsen for AaB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top