The perfect guide to the casino

Niels Frederiksens tidligere favoritspiller flirter med Superliga-comeback: Nu træner han med i Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve pĂ¥ delt førsteplads og har værdi pĂ¥ 45 mio. kr.


En tidligere Superliga-profil kan meget vel vende retur til Danmark efter fem Ă¥r i udlandet.

I sommeren 2014 skiftede Eddi Gomes fra HB Køge til Esbjerg, og efter blot lidt over et halvt Ă¥r i klubben, skiftede han til kinesiske Henan Jianye i en større millionhandel. I 2018 forlod han Kina i et kort periode og skiftede i stedet til islandske FH Hafnarfjördur pĂ¥ en lejeaftale, men her blev det ikke til en permanent aftale og derfor vendte han retur til Kina.

Læs ogsĂ¥: Afsløring: JĂ¼rgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den nu 31-Ă¥rige Eddi Gomes er fri pĂ¥ markedet, og derfor er der tidligere blevet pønset i, om Niels Frederiksen kunne finde pĂ¥ at hente ham til Brøndby. Niels Frederiksen har været stor fan af Eddi Gomes tidligere, og havde ham endda med til OL i 2016 som en af de fĂ¥ spillere over aldersgrænsen. Derfor hersker der ingen tvivl om, at Eddi Gomes og Niels Frederiksen har et godt forhold.

I midten af december fortalte Eddi Gomes til tipsbladet.dk, at han var klar til at vende retur til Superligaen, og nu er der nyt i sagen. Sport Fyn melder om, at den 31-Ă¥rige forsvarsspiller træner med i OB, der i forvejen har været særdeles aktive pĂ¥ transfermarkedet.

Læs ogsĂ¥: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er pĂ¥ vej til Premier League-gigant

Om der kan blive tale om en fremtidig kontrakt vides ikke, og mediet melder ikke om, hvor længe den tidligere Superliga-profil skal træne med i OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top