The perfect guide to the casino

Medie: Nu skifter han – Inter og Christian Eriksen er enige

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Christian Eriksen og Inter er i princippet enig om, at danskeren skal skifte til Milano-klubben på en fire-årig kontrakt.

Ifølge italienske calciomercato.com er Inter og Christian Eriksen – via agenten Martin Schoots – blevet enige om en aftale på fire år hos de blåsorte, der giver ham en løn på ti millioner euro (75 millioner kroner) om året.

Tilbage står, om Inter kan forhandle en overgangssum med Tottenham, som sikrer, at Christian Eriksen kan skifte med det samme. Eller om han må vente til sommer, hvor han er kontraktfri. Til den tid kan Tottenham ikke kræve en overgangssum.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Ifølge calciomercato vil Tottenham kræve mindst 150 millioner kroner for at slippe danskeren med det samme. Det er betragteligt mindre end den lille milliard, som var London-klubbens prisskilt på den snart 28-årige dansker i sommer.

Christian Eriksen har været rygtet væk fra Tottenham lige siden han i sidste sæson sagde, at han gerne ville prøve noget andet. Han har spillet for klubben siden 2013, hvor han kom til Spurs fra hollandske Ajax.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Uroen omkring fremtiden har i nogen grad påvirket Christian Eriksen, hvis spil i denne sæson ikke har været på det højeste niveau. Men holdet har også haft svært ved at leve op til sidste sæsons succes, der kulminerede med en plads i Champions League-finalen, som den tabte til Liverpool.

Martin Schoots forventes retur i Milano onsdag, hvor kontrakten bliver gjort færdig. Spørgsmålet er så, om den danske landsholdsstjerne skifter med det samme, eller om det først bliver til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top