The perfect guide to the casino

Medie: Han blev købt for 1900 kroner og 25 bolde – Nu bliver han José Mourinhos første indkøb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


José Mourinho ser ud til at snyde sine London-rivaler fra West Ham, i kampen på transfermarkedet.

Det er tidligere blevet nævnt, at Benficas Gedson Fernandes, hellere ville til West Ham end Manchester United, fordi hans mor skulle bo i London. Det ser ud til, at Mourinho har fulgt med i dette, for nu melder flere engelske medier om, at José Mourinho har snydt West Ham på målstregen, og henter Gedson Fernandes for snuden af dem.

BBC Sport skriver, at Gedson Fernandes allerede har været til lægetjekket, og derfor inden længe kan skifte til Premier League, medmindre alt går galt.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Tottenham henter den 21-årige portugiser på en 18 måneder lang lejeaftale, men har en købsoption med i handlen, hvis han overrasker positivt. The Sun melder om, at Fernandes’ frikøbsklausul er på omkring 765 millioner kroner, hvilket er noget mere end Benfica hentede ham for tilbage i 2009.

Mediet melder om, at den dengang 10-årige Fernandes blev jagtet af både Sporting og Benfica da han spillede for SC Frielas’ ungdomshold. Her skulle Benfica angivenligt have hentet den 10-årige portugiser for 1900 kroner og 25 fodbolde. Det var mere end Sporting tilbød da de ikke tilbød, hverken penge eller bolde, og derfor faldt valget på Benfica.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

På trods af en alder på 21 år, så har Gedson Fernandes sammenlagt spillet over 100 kampe for Benficas førstehold, b-hold samt U19 hold. På førsteholdet er det blevet til 59 kampe, og nu får han med stor sandsynlighed lov til at teste sig af i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top