The perfect guide to the casino

Manchester United hyldede Rashford Рmen s̴ blandede tidligere stjernes kone sig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Marcus Rashford troede, at han var den tredjehurtigste til at opnå 200 kampe for Manchester United. Men så blandede en kone til en tidligere stjerne sig.

Den forlængst afdøde George Best samt den nuværende walisiske landsholdsmanager, Ryan Giggs, var nummer et og to på listen over de spillere, der hurtigst opnåede kamp nummer 200 for Manchester United.

Men klubbens statistikere havde glemt én mand. Norman Whiteside, der var et kæmpenavn i firserne.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Ganske ærligt, sÃ¥ tror jeg, at min mand, Norman Whiteside, var hurtigere end dem alle tre, skrev Norman Whitesides hustru, Dee, pÃ¥ Twitter.

Og det viste sig at være rigtigt. Den tidligere angriber var kun 21 år og fire måneder, da han nåede sit 200-kamps jubilæum. Marcus Rashford er til sammenligning 22 år og to måneder.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Røde i hovedet måtte Manchester Uniteds statistikere indrømme deres fejl og undskylde til ægteparret Whiteside.

Norman Whiteside slog igennem i Manchester United som 17-årig i 1982, hvor nordireren også blev den til dato yngste spiller, der har optrådt i en VM-slutrunde. Han sluttede sin karriere i Everton, hvor han imidlertid pådrog sig en knæskade, som tvang ham til at stoppe sin karriere allerede som 26-årig. Han arbejder lejlighedsvis som ekspert på tv.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top