The perfect guide to the casino

Trænerjagten er gået ind i Barcelona: Disse to tidligere stjerner har sagt nej til de spanske mestre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Barcelona har spurgt Xavi og Roald Koeman, om de vil overtage jobbet som træner for FC Barcelona. Begge har sagt nej

Sportsavisen MARCA skriver, at FC Barcelonas administrerende direktør, Óscar Grau, og sportsdirektør Éric Abidal mødtes med Xavi under den spanske Supercup, men at klubbens tidligere midtbane-dirigent ikke ønsker at blive træner for sin gamle klub netop nu. Han er træner for Al Sadd i Qatar, hvor han også sluttede sin karriere.

MARCA skriver desuden, at katalanerne har talt med Ronald Koeman om at overtage jobbet.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den tidligere frisparks-ekepert har imidlertid travlt med at forberede Holland til sommerens EM, som er landets første slutrunde siden VM i 2014, hvor de vandt bronze.

Amsterdam er ligesom København og ti andre byer værtsby for EM-slutrunden, og den mulighed ønsker Ronald Koeman ikke at lade gå fra sig.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

FC Barcelona røg ud af den spanske Supercup i semifinalen mod Atlético Madrid efter et nederlag på 2-3, og det nederlag – sammenholdt med flere andre skuffende præstationer – gør, at klubben overvejer at udskifte Ernesto Valverde som træner.

Klubben er ellers regerende spanske mestre, og den fører ligaen på bedre målforskel end Real Madrid. Desuden er det lykkedes at komme videre i Champions League, men det er ikke nok for den kræsne klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top