The perfect guide to the casino

‘AC’ skal ingen steder: Lampard skamroser danskeren efter storsejr

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Andreas Christensen har ikke lyst til at blive solgt, og Chelsea-manager Frank Lampard vil heller ikke af med danskeren.

Der var comeback til Andreas Christensen, da Chelsea lørdag vandt 3-0 over Burnley i Premier League, og nu er der ingen tale om, at han skal til AC Milan, som der ellers har været tale om.

– Det kan jeg udelukke, sagde Frank Lampard efter kampen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg kan godt lide Andreas, og det har altid kunnet. Jeg har jo også haft fornøjelsen af at træne sammen med ham, dengang jeg selv spillede. Og der kunne jeg tydeligt se talentet, sagde Chelsea-manageren om den 23-årige danske midterforsvarer.

– Han har været her ret længe, og mange tror måske, at han er ældre, end han er. Men han er stadig forholdsvis ung, og det trækker også op sammen med det talent, han har. Han er høj, han bevæger sig godt, og han er rigtig god til at skille sig fornuftigt af med bolden. Jeg vil have det bedste fra Andreas, og det ved han også godt, sagde Frank Lampard.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Andreas Christensen har siddet ude på bænken i nogle uger, hvor Chelseas midterforsvar har været udgjort af tyskeren Antonio Rüdiger og belgieren Kurt Zouma.

I 3-0 sejren over Burnley spillede ‘AC’ og Antonio Rüdiger fra start.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top