The perfect guide to the casino

Se videoen: Spottet i storklub – FC Nordsjælland modtager 30 mio. kroner for stjernesalg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Der må sidde en masse mennesker i FC Nordsjælland og gnide sig i hænderne, imens fingrene er krydset.

Da FC Nordsjælland i 2015 hentede den unge Stanislav Lobotka i AS Trencin, skulle det hurtigt vise sig at være et rigtig godt køb. Den nu 25-årige slovak skiftede efter blot to år i FC Nordsjælland, videre til Celta Vigo for hele 35 millioner kroner. Det var i sig selv en god handel, men endnu bedre var, at FC Nordsjælland samtidig fik en videresalgsklausul med i aftalen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den ser nu ud til at blive brugt da alt tyder på, at Lobotka skriver under med Napoli. Napolis sportsdirektør, Cristiano Giuntoli, har allerede bekræftet til Mondo Napoli, at Lobotka er på vej, og på Twitter har Tuttomercatoweb lagt en video op, hvor Lobotka ankommer til Napoli.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Prisen skulle være på omkring 150 millioner kroner, og grundet FC Nordsjællands videresalgsprocenter, står den danske klub til at modtage omkring 30 millioner kroner. Dermed har man altså modtaget mere end 65 millioner kroner for Lobotka, der blot var i klubben i to år og spillede 62 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top