The perfect guide to the casino

Medie: De personlige vilkår er på plads – Manchester United betaler 570. mio kroner for offensiv stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Ole Gunnar Solskjær har endnu ikke formået at overbevise kritikerne om, at han er den rigtige mand til jobbet i Manchester United.

Manchester United hænger stadig bag de andre top 4 hold, og til trods for en 4-0 sejr over Norwich i går, ser det ikke ligefrem lovende ud for fremtiden, hvis man vil kæmpe med om mesterskabet de kommende år. Nu melder diverse engelske og portugisiske medier om, at der er forstærkninger på vej allerede til januar.

Manchester United har tidligere jagtet Christian Eriksen, men alt tyder på, at han skifter til Inter, og derfor må United rette øjnene et andet sted hen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

I stedet ser man mod Portugal, hvor den 25-årige Bruno Fernandes stadig spiller. Sporting-stjernen var tæt på et skifte væk i sommers, efter han i 2018/19 sæsonen scorede 32 mål og leverede 18 assists i 53 kampe. I denne sæson er det blevet til 13 mål og 13 assists i 24 kampe, og nu er United klar til at give det et nyt forsøg.

Ifølge den italienske journalist, Nicolo Schira, skulle de personlige vilkår allerede være på plads da Manchester United tilbyder en kontrakt frem til 2025 med en løn på seks millioner euro pr. år. Imens det portugisiske medie, Diario de Noticias, melder om, at prisen er på 450 millioner kroner, så mener Daily Mirror, at prisen er noget højere og i stedet lyder på 570 millioner kroner.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Flere portugisiske medier melder om, at Sportings sportsdirektør er rejst til England for at få handlen på plads. Bruno Fernandes kom til Sporting i 2017 for under 75 millioner kroner, og derfor kan klubben se frem til noget af en profit, hvis man får solgt Bruno Fernandes i denne omgang.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top