The perfect guide to the casino

Officielt: Mike Jensen skifter væk fra Rosenborg – Her er hans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Efter næsten syv år i Norge og Rosenborg, siger Mike Jensen farvel til Norge og goddag til et nyt eventyr.

Den tidligere Brøndby-stjerne skifter Norge ud med Cypern, hvor han nu skal tørne ud for APOEL. Det meddeler Rosenborg på klubbens hjemmeside, og sender rosende ord til den tidligere kaptajn.

– Mike har været en central person i Rosenborg både på og uden for banen i syv år. Han har lagt en fantastisk indsats i klubben, og vi ønsker ham held og lykke i APOEL. Jeg vil takke ham for indsatsen på vegne af hele klubben, siger Rosenborgs daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, til klubbens hjemmeside.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Med 291 kampe for Rosenborg, 51 mål, 52 assists og et hav af titler, er det et vemodigt farvel fra Mike Jensen, der også selv sætter ord på skiftet på klubbens hjemmeside.

– Det er svært at forstå, at jeg skal forlade Rosenborg. Der er mange følelser i gang. Der ligger mange overvejelser bag beslutningen, men jeg tror, at dette er det rigtige tidspunkt for både mig og Rosenborg, at jeg tager videre. Jeg ønsker både trænere og spillere held og lykke med den kommende sæson. Rosenborg og Trondheim kommer altid til at betyde meget for mig. Jeg er stolt af min tid i Rosenborg. Det er vemodigt at, at jeg rejser videre.

– Jeg er utrolig taknemmelig overfor fansene, medspillere, trænere og andre ansatte i klubben. Jeg er stolt over, at have været en del af denne fantastiske klub. Tusind tak, alle sammen, lyder det fra Mike Jensen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Den 31-årige dansker bliver holdkammerat med den tidligere FCK-spiller Andrija Pavlovic, samt udlejede Uros Matic, der stadig er på kontrakt i FCK.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top