The perfect guide to the casino

Bekræftet: FC Barcelona har haft dialog med denne træner – Skal erstatte Ernesto Valverde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jobbet som cheftræner for FC Barcelona, hænger i en tynd tråd for Ernesto Valverde.

Den 55-årige spanier har været træner i FC Barcelona siden 2017, men har ikke ligefrem haft den store succes i klubben. Godt nok er det blevet til to spanske mesterskaber, men i europæisk sammenhæng halter det, og i en klub som Barcelona, er det ikke nok med mesterskaber alene.

Derfor melder flere medier om, at Ernesto Valverde kan få sparket allerede på mandag, og derfor er FC Barcelona også på udkig efter en ny træner.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Her vil der altid blive nævnt spandevis af navne, men flere spanske medier melder om, at det tidligere klubikon, Xavi, er favorit til at løbe med jobbet. Xavi er træner i Qatar, hvor han står i spidsen for Al Sadd, men nu har nye afsløringer fra klubbens sportsdirektør bekræftet, at Xavi er et stort tema i Spanien.

– Der er forhandlinger mellem Xavi og Barcelona nu, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke, uanset hvor han tager hen, siger sportsdirektør for Al Sadd, Ghulam Al Balushi, til Alkass ifølge Forbes.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Xavi har også selv afsløret, at mødet fandt sted, men nægter at sige, at der er kommet et tilbud fra FC Barcelona endnu. Han fortæller dog, at det er drømmen at blive træner for FC Barcelona, og derfor vil det ikke blive svært for den spanske klub at overtale det tidligere ikon til at blive træner i hjemlandet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top