The perfect guide to the casino

Tysker siger nej til Manchester United: Derfor kan og vil jeg ikke spille for den klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Emre Can fra Juventus har sagt nej til at spille for Manchester United, fordi han har en fortid i Liverpool.

Den 25-årige defesnivspiller skiftede forrige sommer til Juventus efter fire år hos Liverpool. Men har han mistet sin plads på holdet hos de italienske mestre, som er villige til at lade ham gå for en pris på omkring 25 millioner pund (220 millioner kr.).

Men sportsmole skriver med Daily Mirror som kilde, at Emre Can har sagt nej til at skifte til Manchester United på grund af klubbens rivalisering med Liverpool.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det er yderst sjældent at se spillere, der har spillet for begge de to mest vindende engelske klubber. Den hidtil sidste, der har gjort et, er Michael Owen, og han var forbi Real Madrid og Newcastle, inden han endte i Manchester United.

Et direkte skifte imellem de to klubber er ikke sket siden 1964, hvor Phil Chisnall skiftede fra Manchester United til Liverpool.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Emre Can – der er tysk landsholdsspiller med tyrkiske rødder – kan ifølge samme sportsmole ende i Bayern München, Borussia Dortmund eller Paris Saint-Germain.

Samme side skriver, at Manchester United er i konkrete forhandlinger med den portugisiske midtbanespiller Gedson Fernandes fra Benfica, og at de er interesserede i Napolis senegalesiske forsvarer, Kalidou Koulibaly.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top