The perfect guide to the casino

Skifter AC væk her i januar? Nu udtaler Frank Lampard sig om danskerens situation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Frank Lampard har været ude og kommentere på rygterne, som sender Andreas Christensen til AC Milan.

Flere italienske medier har i denne uge skrevet, at danske Andreas Christensen er på vej til AC Milan efter en sæson med svingende mængder spilletid for Chelsea.

Nu har Chelsea-manager Frank Lampard så været ude og kommentere på rygterne, som sender den 23-årige dansker fra London til Milano.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Ja, det kan jeg udelukke. Jeg kan godt lide Andreas som spiller, og jeg vil have ham til at være alle de ting, som jeg ved, han kan. Virkeligheden er, at vi har konkurrence om pladserne, og jeg skal vælge ud fra, hvad jeg ser.

– Jeg vil arbejde med alle de dele, som vi kan forbedre. Jeg tror, han kan blive en fantastisk spiller. Han bliver ofte fejlvurderet ud fra sin alder, siger Lampard ifølge Football London.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I denne sæson er det blevet til 12 kampe i alle turneringer for Andreas Christensen i Chelsea-trøjen. Alt i alt er det blevet til 84 kampe gennem tiderne, hvor at det er blevet til ét oplæg og altså ingen scoringer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top