The perfect guide to the casino

Messi og Barcelona er ude af Supercup’en: – Vi forærede jo målene væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Lionel Messi mente efter nederlaget til Atlético Madrid i den spanske Supercup, at FC Barcelona havde fortjent bedre.

Argentineren scorede selv til 1-0 i begyndelsen af anden halvleg, og senere gjorde den tidligere Atlético Madrid-spiller, Antoine Griezmann, det til 2-1. Men takket være mål af Alvaro Morata på straffespark og et sent mål af Angel Correa vandt Atletico Madrid alligevel.

– Vi tabte en kamp, som vi burde have lukket længe forinden, sagde Lionel Messi efter kampen ifølge den spanske sportsavis AS.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Vi kontrollerede kampen, og vi angreb hele tiden, og i de sidste ti minutter ændrede alt sig. Jeg føler, at vi tog et skridt fremad, selvom vi tabte, sagde Lionel Messi.

– Det gør ondt, at vi tabte kampen, for vi spillede bedst i næsten hele kampen. Men vi begik nogle fejl på skolefodbold-niveau, der kostede. Vi forærede dem jo nærmest målene, konkluderede superstjernen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Med FC Barcelonas nederlag kommer hverken de forsvarende mestre eller pokalvinderne i finalen i den spanske Supercup, da Valencia onsdag tabte til Real Madrid.

Finalen imellem de to Madrid-klubber spilles søndag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top