The perfect guide to the casino

Medie: Mike Jensen skifter til APOEL – Får han følgeskab af Nicklas Bendtner?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Mike Jensen er ifølge flere norske og cypriotiske medier på vej til APOEL, og måske ender Nicklas Bendtner i den samme klub.

I februar 2013 skiftede Mike Jensen Brøndby IF ud med norske Rosenborg, og her han den danske midtbanespiller været lige siden. Her syv år senere er han dog på vej videre, og ifølge norske VG og flere cypriotiske medier er han på vej til APOEL.

Grunden til det måske lidt besynderlige skifte skal findes på trænerposten, hvor at den tidligere Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen nu er at finde.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Således er Mike Jensen ikke en del af dagens træning til Rosenborg, som altså er startet op igen efter deres ferie.

Den nuværende Rosenborg-træner Eirik Horneland bekræfter også via den norske avis Adresseavisen, at Mike Jensen er på vej for at besøge en anden klub, og at et skifte derfor er under opsejling.

– Han er på besøg i en klub, og vi ved mere i morgen. Det kan være, at vi ikke ser ham igen, siger Horneland til Adresseavisen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Mike Jensen er dog formenlig ikke den eneste dansker, som er på vej til APOEL, da Kåre Ingebrigtsen er stor fan af Nicklas Bendtner, som han gennem utallige lejligheder har rost til skyerne, mens at de begge var på kontrakt hos Rosenborg.

Nicklas Bendtner er kontraktløs efter at FC København valgte ikke at forlænge aftalen med angriberen, som derfor kvit og frit kan skifte til APOEL. Om den cypriotiske klub er to danskere rigere om nogle dage må tiden vise, men det virker unægteligt til, at begge danskere skifter til klubben i løbet af de næste par dage.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top