The perfect guide to the casino

Efter Barcelona-fiasko i Supercup: Valverde kan blive fyret på mandag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Torsdagens kamp mod Atlético Madrid kan blive den sidste for Ernesto Valverde som træner for FC Barcelona.

FC Barcelona vinder ikke den spanske Supercup, efter at klubben torsdag tabte 2-3 til Atlético Madrid i semifinalen i turneringen, som spilles i Saudi-Arabien.

Og det kan samtidig blive sidste gang, Ernesto Valverde får lov at stå i spidsen for holdet.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Spanske tribuna.com citerer journalisten Juan Maria Pou, der har fulgt FC Barcelona i 20 år for, at klubbens bestyrelse holder møde om sagen mandag. Og at det langt fra er givet, at Ernesto Valverde får lov at fortsætte.

– Bestyrelsen er uenige om, hvorvidt Valverde skal fortsætte. Træneren er i en udsat position. Det er ikke kun på grund af resultatet mod Atlético. Det er mange små ting, der har hobet sig op, og situationen er kompliceret, siger Juan Maria Pou.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

FC Barcelona har vundet mesterskabet i begge de sæsoner, hvor Valverde har været træner, og klubben fører også aktuelt ligaen på bedre målscore end Real Madrid. Men klubben har endnu ikke vundet Champions League i hans tid. Sidste sejr her var i 2015, hvor den nuværende spanske landstræner, Luis Enrique, styrede holdet.

Holdet har aktuelt desuden udviklet en uheldig vane med at sætte føringer over styr – senest demonstreret i kampen mod Atlético Madrid og mod bysbørnene fra Espanyol i ligaen, som sluttede 2-2.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top