The perfect guide to the casino

Superliga-profil vil til Brøndby nu – Men klubben vil beholde ham til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Noget tyder på, at Brøndby IF får det lidt sværere end forventet, i forsøget på at hente forstærkninger til klubben.

For få dage siden bekræftede Brøndby, at de havde forlænget kontrakten med Rezan Corlu, der i denne sæson er udlejet til Lyngby Boldklub. Han er samtidig blevet anset som den perfekte erstatning for Hany Mukhtar, der har taget turen til USA i 2020.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Problemet er bare, at Lyngby ikke har nogen planer om at lade Rezan Corlu returnere til Brøndby før tid. Sådan lyder det fra sportschef i Lyngby, Birger Jørgensen.

– Ja, som det ser ud nu(bliver han til sommer, red.). Vi har som bekendt en lejeaftale gældende hele sæsonen, og det er den vi forholder os til, siger Birger Jørgesen til bold.dk.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I samme omgang vil Birger Jørgensen ikke afsløre, om de har haft kontakt med Brøndby om netop Corlu. Der er heller ingen kommentarer fra Lyngby til spørgsmålet om, hvorvidt man er klar til at sende Rezan Corlu tilbage til Brøndby nu, hvis man bliver kompenseret. Hovedpersonen selv har tidligere udtalt, at han er klar til at slå igennem til Brøndby, men om det bliver denne vinter eller først til sommer, må han spændt vente og se.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top