The perfect guide to the casino

Skadet Kasper Fisker: Jeg tænker kun på Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Kasper Fisker er fortsat skadet, men det går hurtigere fremad end forventet, og han håber, han kan få lov at blive i Brøndby, der ellers står for at skære i truppen.

Den 31-årige Kasper Fisker blev skadet i august, og selvom dommen i første omgang lød på, at han var ude i ni måneder, så går det så stærkt fremad, at han selv håber, at fraværet kun bliver seks-syv måneder, så han kan spille kampe i foråret.

. Det er klart, at jeg ryger selvfølgelig ikke direkte ind i en startopstilling der, men jeg håber og drømmer om, at jeg kan træne fuldt med igen og gøre mig gældende med nogle indhop i kampene, siger Kasper Fisker til bold.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Midtbanespilleren har tidligere sagt, at han er parat til at acceptere en lønnedgang for at få lov til at blive i Brøndby.

Her og nu bliver han næppe solgt, da det er de færreste klubber, der vil købe en skadet spiller.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Kasper Fisker har derfor kun haft løse snakke med sportsdirektør Carsten V. Jensen, og selvom det kunne være en mulighed at vende tilbage til en af hans tidligere klubber, Randers FC eller Hobro IK, så er det ikke det, han helst vil.

– Det er bare ikke i mine tanker lige nu. Det er kun Brøndby. Der kan alligevel heller ikke nå at ske noget inden sommer, når jeg ikke spiller fodbold. Derfor passer jeg bare min genoptræning og håber at få en rolle i Brøndby inden sommer, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top