The perfect guide to the casino

OB har handlet seks gange i januar: – Og der kommer til at ske mere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


OB opruster i januar måneds transfervundue, og det er den fynske Superliga-klub ikke færdige med endnu.

I skrivende stund ligger OB nummer ni i Superliagen, men det er slet ikke nok for klubben, der har solgt den hollandske forsvarsspiller, Ramon Leuwin til AZ Alkmaar i hjemlandet og købt hele fem spillere.

Den islandske midtbanespiller Aron Elis Thrandarson er kommet til fra norske Aalesund, angriberen Mikkel Hyllegaard er skiftet fra SfB/Oure i Danmarksserien, og backen Alexander Juel Andersen er taget til OB fra Vendsyssel. Den hollandske angriber Mart Lieder fra Sønderjyske og Hobros amerikanske fløj, Emmanuel Sabbi, kommer til Fyn til sommer.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Vi er ikke færdige endnu. Vi har stadig nogle ting, vi arbejder på, og jeg tror, der nok skal ske mere. Der kan både komme flere ind, og der kan komme nogle ud. Der er en del punkter på dagsorden, siger den nyudnævnte sportschef, Michael Hemmingsen, til Tipsbladets hjemmeside.

– Januar-vinduet er jo et forholdsvis kort vindue, så jeg tør da godt sige, at der selvfølgelig sker noget inden alt for længe. Ellers løber tiden jo fra os, siger Michael Hemmingsen, der først officielt tiltræder som sportschef 1. februar, men som i øjeblikket er følgesvend hos den afgående sportsdirektør, Jesper Hansen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

OB vandt senest medaljer i Superligaen i 2009, 2010 og 2011, hvor det i alle tre tilfælde blev til sølv efter FCK, mens Brøndby vandt bronze.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top