The perfect guide to the casino

Derfor skiftede Håland til Dortmund: Har en særlig aftale i kontrakten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


.Erling Braut Håland har en frikøbsklausul i sin kontrakt, og det var ikke mindst derfor, han besluttede sig for at skifte til Borussia Dortmund.

Det lykkedes for Borussia Dortmund at købe en af Europas mest ombejlede spillere, Erling Braut Håland, der er skiftet fra RB Salzburg i Østrig til en tyske storklub, der drømmer om at udfordre de allerstørste i Europa.

Den 19-årige nordmand lod sig charmere af Borussia Dortmund, men der var en særlig detalje i kontraktforhandlingerne, der gjorde, at den norske målmaskine endte med at vælge de gulsorte frem for nogle af de engelske storklubber, der også ville forgylde ham.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Tyske Sportbild skriver med britiske The Athletic som kilde, at Erling Braut Håland har en frikøbsklausul i sin kontrakt.

Det havde nordmanden også i RB Salzburg, og det var derfor, Borussia Dortmund kun måtte betale 150 millioner kroner for ham. Som spillermarkedet har udviklet sig, må det betegnes som et røverkøb for en spiller med Erling Braut Hålands kvaliteter.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Borussia Dortmund er normalt modstandere af frikøbsklausuler, men de valgte at indgå et kompromis, som gør, at frikøbskalsulen først træder i kraft fra sommeren 2022. Selve kontrakten løber til 2024.

Hvad frikøbsklausulen lyder på, fremgår ikke af artiklen, men ifølge The Athletic er den på ‘noget mere’ end de 500 millioer kroner, som tidligere har været nævnt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top