The perfect guide to the casino

Dagens odds: Regn med mål i anden halvleg i ørkenen

Odds forslag: Der er ikke ret mange kampe denne torsdag, så vi nøjes med en single på semifinalen i den spanske Supercup mellem FC Barcelona og Atlético Madrid.

FC Barcelona – Atlético Madrid – flest mål i anden halvleg

Vinderen af denne kamp spiller mod Real Madrid i søndagens finale

– Et opgør mellem to forskellige stilarter. FC Barcelona er berømte for deres offensive spil, mens Atlético Madrid har et mere defensivt udgangspunkt til kampene.

– FC Barcelona har været stærke hjemme, hvor de er ubesejrede i samtlige turneringer i denne sæson. På udebane har de dog vist svaghedstegn, og de har tabt tre ud af ti kampe på fremmed græs i La Liga i denne sæson.

– De regerende spanske mestre er nok en gang det hold, der har scoret klart flest mål i den spanske liga med 49 mål i 19 kampe.

– Af dem har Lionel Messi scoret de 13, og han er dermed topscorer i ligaen, selvom han ikke spillede de fem første kampe, fordi han blev skadet i optakten til sæsonen.

– Målscoringen er til gengæld det helt store problem hos Atlético Madrid, der kun har scoret 22 mål i 19 kampe i denne sæson.

– Holdet har tabt færre kampe end FC Barcelona, men de er alligevel fem point efter både FC Barcelona og Real Madrid, fordi de har spillet mange kampe uafgjort.

– Der har været under 2,5 mål i alle de seneste fem kampe imellem de to hold.

– FC Barcelona er normalt meget svære at have med at gøre, når de først er kommet foran, men i denne sæson har de flere gange mistet føringer. Det skete senest i La Liga mod Espanyol, hvor Ernesto Valverdes tropper førte 2-1, men hvor de nedrykningstruede bysbørn fik udlignet til sidst og reddet et point i land.

– Begge hold har haft flest mål i anden halvleg af deres kampe. FC Barcelona har haft 38 mål i anden halvleg mod 35 i første halvleg. For Atlético Madrids vedkommende hedder tallene henholdsvis 21 og 13, så der er en signifikant forskel.

Sådan ligger de

FC Barcelona nummer 1 (V12 U4 T3)
Atlético Madrid nummer 3 (V9 U8 T2)

Seneste indbyrdes kamp

Atlético Madrid – FC Barcelona 0-1 (La Liga 2019/20)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,05

Odds tips: Singlen 200 kroner

Mulig gevinst: 410 kroner

Overskud: 210 kroner

Du har chancen for at spille dette spil og mange andre, hvis du klikker lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top