The perfect guide to the casino

Barcelona-træner vred over ørkenbold: Det her er helt forkert

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, er utilfreds med det nye format for den spanske Supercup, hvor holdene spiller semifinaler og finale i Saudi-Arabien.

Torsdag aften mødes FC Barcelona og Atlético Madrid i semifinalen i den spanske Supercup, der tidligere bestod af en enkelt kamp mellem de forsvarende mestre og sidste sæsons pokalvindere.

Det sker i Saudi-arabien, men stod det til FC Barcelona-træner Ernesto Valverde, var det nye format aldrig blevet indført.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg synes, det var fint, som det var. Jeg synes, det er noget mærkeligt noget at spille med fire hold, for nu er det ikke længere mestrene mod pokalvinderne. Men sådan er det altså, siger Ernesto Valverde ifølge den spanske sportsavis MARCA.

– Hvis de spurgte mig, så ville jeg foretrække det gamle format, men det er forbundet, som bestemmer, siger Barcelona-træneren.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Det er også det spanske fodboldforbund (RFEF), som har besluttet, at kampene skal spilles i Saudi-Arabien, der er kendt for at have ondt i menneskerettighederne.¨Det har fået det staslige spanske tv-selskab RTVE til at boykotte kampene.

Turneringen er solgt til højestbydende, og formålet er ifølge RFEF at brede spansk fodbold ud til et større publikum.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top