The perfect guide to the casino

Supercup tegner til fiasko: Kun 17 Real Madrid-fans vil se klubben spille i ørkenen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Real Madrid skal spille spansk Supercup i Saudi-Arabien, men det gider fansene ikke at tage med til.

Normalt spilles den spanske supercup mellem de forsvarende mestre og de forsvarende pokalvindere. Det er henholdsvis FC Barcelona og Valencia, men i år er cuppen udvidet til semifinaler og finale, og de skal spilles i Saudi-Arabien.

Det har fået det statsige spanske tv-selskab, RTVE, til at boykotte kampene i protest mod det saudiarabiske kongedømmes grove overtrædelser af menneskerettighederne.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Men spilles skal der, selvom det vist er så som så med interessen for kampene, hvor Valencia møder Real Madrid onsdag, mens FC Barcelona skal spille mod Atlético Madrid torsdag. Søndag spilles finalen.

Ifølge saudi-araberne er der ganske vist udsolgt til torsdagens semifinale og finalen, mens der kun mangler 10.000 billetter for, at der også er udsolgt til Real Madrids kamp mod Valencia.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Real Madrid skal have solgt 700 billetter til deres fan-afsnit, men af dem er de 600 ifølge spanske COPE solgt til fans af Real Madrid i Mellemøsten. Af de øvrige 100 er de 83 afsat til spillernes familie, så der er kun 17 Real Madrid-fans, der tager turen til Riyadh for at følge kampen.

Der skal med andre ord mange neutrale fans til for at fylde King Abdullah Stadium.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top