The perfect guide to the casino

Usandt rygte: Tidligere FC København-stjerne er alkoholiker

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Et russisk medie skriver, at Ragnar Sigurdsson har et seriøst alkoholproblem. Hans nu tidligere klub FC Rostov afviser den historie.

Ragnar Sigurdsson forlod FC Rostov ved årsskiftet, da han ikke fik forlænget sit ophold i det russiske.

Siden gik der rygter om, at den 33-årige islændinge ikke fik forlænget sin aftale, fordi han havde et seriøst alkoholproblem. Ja, faktisk blev han stemplet som alkoholiker i den russiske presse.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det afviser FC Rostov dog i et længere skriv på klubbens hjemmeside.

– Den 8. januar er der i medierne blevet bragt en ærekrænkende historie om den tidligere kaptjan for FC Rostov, Ragnar Sigurdsson. Beskyldningerne om, at spilleren skal have et seriøst alkoholproblem er ikke sande. I de to år, Ragnar spillede for FC Rostov, beviste han sig som en dygtig professionel og som en person, der altid gik forrest i modgang. Derfor bar han anførerbindet.

– Kontrakten blev ophævet efter hans eget ønske, og vi valgte at imødekomme det, fordi vi respekterer Sigurdsson for hans indsats på banen og for hans menneskelige kvaliteter. Vi vil gerne advare medierne mod de usande oplysninger.

Ragnar Sigurdsson er angiveligt på vej tilbage til FC København, som ifølge et islandsk medie har tilbudt ham en kontrakt.

Ragnar Sigurdsson tørnede ud for FC København fra 2011 til 2014.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top