The perfect guide to the casino

Medie: Emre Mor er FÆRDIG i Galatasaray: Nu sættes han i forbindelse med ny topklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Det har ikke været en dans på roser for den 22-årige Emre Mor, siden han i 2016 skiftede til udlandet.

Det var netop i sommeren 2016, at Emre Mor tog et massivt skridt op i karrieren da han skiftede FC Nordsjælland ud med Borussia Dortmund. Men efter et år i Dortmund og 19 kampe for klubben, gik turen videre til Celta Vigo, fordi Emre Mor havde svært ved at tilpasse sig livet i Dortmund.

Emre More har været på kontrakt i Celta Vigo siden 2017, men her er det heller ikke ligefrem gået godt.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Derfor blev han sendt på endnu en lejeaftale i 2019. Her skrev han under på en et-årig kontrakt med Galatasaray, men efter 19 kampe uden mål og assist, er den tyrkiske storklub klar til at droppe Mor. Det melder flere tyrkiske medier om.

Nu melder den West Bromwich Albion-baseret journalist, James Anderson om, at Emre Mor er et varmt navn i West Bromwich, hvis aftalen med Galatasaray bliver annulleret som forventet. West Bromwich missede akkurat oprykningen til Premier League i sidste sæson, men ligger på en delt førsteplads med Leeds i Championship efter 26 spillerunder. Her har man endda skabt et hul på ni point ned til 3. pladsen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Emre Mors kontrakt med Celta Vigo udløber til sommeren 2022, men meldingerne lyder på, at de ikke har nogen planer om at bruge ham i denne sæson, men i stedet er åbne for at sende ham på et nyt lejeophold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top