The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du tirsdagens rygtebørs

Daily Mail skriver med spanske El Desmarque som kilde, at Real Madrid i høj grad er med i kampen om at købe den tyske landsholdsangriber, Timo Werner fra RB Leipzig. Madrilenerne skal have budt 69 millioner pund )600 millioner kr.) for den 23-årige stjerne, og med det bud skal de have overhalet Chelsea og Liverpool, der begge har været sat i forbindelse med ham. Et skifte bliver det dog tidligst til sommer.

Bayern München kan ende med at blive destinationen for Achraf Hakimi, som Borussia Dortmund i denne sæson har lejet af Real Madrid. Tidligere har det været fremme, at Borussia Dortmund gerne ville gøre handlen permanent, men ny melder de tyske mestre sig altså også ind i kampen. Den 21-årige marokkaner har foruden sine spillemæssige kvaliteter den fordel, at han kan spille back i begge sider af banen. Spanske MARCA har mere om den historie.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Mere Bayern München. Daily Mirror skriver, at Chelsea kan tænkes at byde 60 millioner pund (530 millioner kr.) for sydtyskernes venstre back, David Alaba. Det er dog tvivlsomt, om Bayern synes, at buddet på den 27-årige østriger er højt nok. De blå fra London leder efter en ny mand på positionen, fordi manager Frank Lampard ikke mener, at spanske Marcos Alonso og brasilianske Emerson Palmieri er gode nok. I stedet har den spanske højre back, César Azpilicueta, vikarieret på pladsen, men den situation er uholdbar i længden.

Begge Manchester-klubber er ifølge Daily Mirror ude efter den engelske landsholdsspiller, Harry Winks, der tilsyneladende har mistet sin plads i Tottenhams startopstilling, efter at José Mourinho har overtaget jobbet som manager. Den 23-årige midtbanespiller startede godt nok inde i søndagens FA Cup-kamp i Middlesbrough (1-1), men her blev han udskiftet efter en time.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Juventus håber, at de kan overtale Mauro Icardi til at skifte til sommer, selvom Paris Saint-Germain er ved at strikke en aftale med den 26-årige argentinske angribers nuværende klub, Inter, sammen om at gøre den nuværende lejeaftale permanent. Daily Mail har mere om den sag.

Liverpool har købt Brentford-angriberen Joe Hardy, der har lavet 40 mål i 80 kampe for London-klubbens andethold. Det skriver Brentford på klubbens officielle hjemmeside. Han er 21 år og har gået på Manchester Citys akademi.

Adskillige medier sætter den 17-årige brasilianer, Reinier, i forbindelse med Real Madrid. Ifølge goal.com kan midtbanespilleren skifte for 35 millioner euro (262 millioner kr.) senere på måneden, når han fylder 18 år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top