The perfect guide to the casino

Rygtet til Brøndby: Derfor valgte Sabbi OB

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Til sommer skifter den 22-årige Hobro-stjerne, Emmanuel Sabbi, til OB, men det kunne meget vel være gået anderledes.

I denne sæson har Sabbi scoret seks mål i 17 Superliga-kampe, imens han i sidste sæson også havde stor ære i, at Hobro endte med at blive i Superligaen. Derfor var der også stor interesse for den unge amerikaner og med et kontraktudløb til sommer, var der stor kamp om at løbe med Sabbis underskrift.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det endte OB med at gøre, og det er til trods for, at Brøndby i en længere periode offentligt har været interesseret, imens OB’s interesse opstod noget senere. Med et muligt valg mellem Brøndby og OB er der flere, der spekulere over, hvorfor valgte faldt på OB, og det afslører Emmanuel Sabbi nu til OB’s hjemmeside.

– Jeg føler, at det et naturligt skridt for mig at tage. Jeg kan virkelig godt lide den måde, som man spiller på. Man lægger vægt på at have bolden i egne rækker og spiller meget direkte. Det har altid været svært for Hobro, når vi har mødt OB, for de har mange gode spilere, og de er altid i kontrol. Det bliver fedt at være en del af det.

– Jeg kan godt lide den måde, som trænerne er på overfor spillerne, så dem ser jeg frem til at arbejde med. Jeg havde en del andre klubber, der var interesserede, men jeg valgte OB, fordi de viste en ægte interesse i at have mig på holdet. Det bliver en ny udfordring, og det elsker jeg. Jeg skal bidrage med hårdt arbejde og prøve at vise mit værd en mod en, hvor jeg skal udfordre med min fart. Desuden har jeg trænet rigtigt meget frispark, så jeg håber, at jeg også kan hjælpe på den front, lyder det fra Sabbi til hans kommende klubs hjemmeside, inden han også sender en besked til klubbens fans.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– OB har masser af fans, og der er altid mange på stadion, når vi har spillet mod dem. Jeg glæder mig til at møde dem og spille foran dem, og jeg er i det hele taget meget glad for, at dette skifte kom på plads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top