The perfect guide to the casino

Officielt: Rezan Corlu skulle vælge mellem Lyngby og Brøndby – Nu har han taget sin beslutning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Den 22-årige Lyngby-profil ser ud til at have fået styr på sin fremtid, når lejeaftalen med Lyngby udløber.

Da Brøndby tilbage i 2017 solgte Rezan Corlu til AS Roma, var flere uforstået med, hvad den italienske storklubs plan var med Corlu. Derfor var det heller ikke så overraskende, at han vendte tilbage til Brøndby i 2019, men i stedet for at spille for Brøndby, blev Corlu sendt direkte ud på et lejeophold hos Lyngby.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Da Rezan Corlu var på kontrakt hos Roma, blev han også udlejet til Lyngby, og derfor var det ikke en helt fremmed klub. I denne sæson er det blevet til fire mål og seks assists i 15 Superliga-kampe for Lyngby, og de flotte takter har gjort, at Corlu har været en af Lyngbys absolut bedste spillere i denne sæson.

Derfor var Lyngby også klar til at købe Rezan Corlu permanent, men nu tyder det på, at Lyngby får den lange næse, og at han i stedet prøver lykken i Brøndby.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Brøndby har nemlig bekræftet, at man har forlænget aftalen med Rezan Corlu med et år, så den nu udløber i 2023. Både fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, og Rezan Corlu, afslører, at den 22-åriges midtbanespillers fremtid er i Brøndby.

– Vi hentede Rezan tilbage i sommer, fordi han havde udviklet sig under sit ophold i Roma, og i efteråret viste han for Lyngby BK, at det åbenlyse talent er ved at folde sig ud. Rezan er en Brøndby-dreng og har taget vejen op igennem Brøndby Masterclass, så vi er glade for, at vi nu har en kontrakt, der løber til sommeren 2023. Nu skal han så tage de næste skridt i sin karriere hos os, og derfor glæder vi os til at få Rezan tilbage, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top