The perfect guide to the casino

Medie: FC København vil hente transferfri profil – Har allerede tilbudt ham en kontrakt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Imens Brøndby har forlænget kontrakten med Rezan Corlu og OB har hentet offensive forstærkninger, arbejder FC København også hårdt på at tilføje nye spillere til truppen.

FC København skal efter vinterpausen spille både Superliga, pokalturnering og Europa League da man møder Celtic i februar. Derfor er det også vigtigt, at truppen ikke er for smal, og et af de steder, hvor Ståle Solbakken er dårligere besat, er det centrale midterforsvar.

Her er det primært Andreas Bjelland, Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopoulos, der kæmper om de to pladser, og med en halvskadet Andreas Bjelland, skal der ikke meget mere end en skade til, før Ståle Solbakken har problemer.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Derfor faldt det også på det perfekte tidspunkt da den tidligere FCK-stjerne, Ragnar Sigurdsson, fik ophævet sin kontrakt med russiske Rostov. Den nu 33-årige islænding var mere end glad i København, og har tidligere flirtet med et comeback til klubben, men da nyheden om bruddet med Rostov kom frem, forlød det sig, at Sigurdsson også havde interesse fra tyrkiske Trabzonspor.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Nu melder islandske fotbolti.net, at FC København har tilbudt Ragnar Sigurdsson en kontrakt. Ragnar Sigurdsson spillede i FCK i lidt over to og et halvt år fra sommeren 2011-januar 2014, og nåede at spille 102 kampe for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top