The perfect guide to the casino

Holder ikke budgettet: Engelsk klub risikerer minuspoint

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Birmingham risikerer for anden sæson i træk at blive fratrukket point på grund af overforbrug.

Klubben fra den næstbedste engelske række risikerer at få en pointstraf, fordi den ikke har overholdt sit budget. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Klubben kan bekræfte, at vi er blevet sigtet for overtrædelse af den forretningsplan, som vi er blevet pålagt efter sæsonen 2018/19, hedder det.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Birmingham lå i sidste sæson til at kunne blande sig i playoff-placeringerne, men så fik klubben ni minuspoint på grund af et driftsunderskud på 49 millioner pund (godt 400 millioner kroner).. I sidste ende blev klubben nummer 17 – langt fra både playoff og nedrykning.

Den engelske fodboldliga (EFL) har indført regler for klubbernes forbrug for at forebygge konkurser, sådan som det tidligere er sket i Bury og Aldershot.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Derfor blev der efter pointstraffen lagt en forretningsplan for Birmingham, som EFL har fulgt nøje siden afslutningen på sidste sæson.

– Klubben benægter alle anklager, og vi afventer Disciplinærnævnets undersøgelse. Derefter vil vi komme med yderligere kommentarer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top