The perfect guide to the casino

Guardiola: Hellere Maldiverne end Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Hvis Manchester United var den sidste fodboldklub i verden, der ville have Josep Guardiola som træner, ville han hellere holde ferie på Maldiverne.

Manchester City-manageren vil ikke stå i spidsen for Manchester United, og han vil på grund af sin fortid i FC Barcelona heller ikke træne Real Madrid, fordi det er klubbernes ærkerivaler.

– Hvis jeg fik et tilbud om at træne Manchester United, ville jeg hellere til Maldiverne, sagde Josep Guardiola pÃ¥ et pressemøde forud for tirsdagens møde i Carabao Cup mellem de to klubber.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

‘- Eller mÃ¥ske netop ikke Maldiverne, for de har vist ikke nogen golfbaner. Men efter at have trænet {Manchester] City vil jeg ikke træne {Manchester] United, ligesom jeg heller ikke vil træne Real Madrid. Aldrig i livet, sagde Josep Guardiola.

Det er såmænd ikke, fordi han ikke har stor respekt for Manchester United, selvom klubben for tiden har svært ved at matche bysbørnene.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Jeg har utrolig stor respekt for Manchester United, og hvad klubben har opnÃ¥et. Der opstÃ¥r perioder i alle klubbers historier, hvor de har det lidt svært. Men de kommer tilbage. Før eller siden kommer de til at tale med om mesterskabet igen, sagde han.

Semifinalerne spilles bedst af to kampe, og Manchester United har hjemmebane i den første kamp.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top